Tandvårdsrädsla

Att känna oro eller rädsla inför ett tandläkarbesök är mycket vanligt och vi har hjälpt många tandvårdsrädda att bli tryggare inför sitt besök hos oss.

Tandvårdsrädsla

Att känna oro eller rädsla inför ett tandläkarbesök är mycket vanligt och vi har hjälpt många tandvårdsrädda att bli tryggare inför sitt besök hos oss.
Vi är vana med att träffa samt behandla tandvårdsrädda patienter och personer som inte besökt tandvården under en längre tid.
Hos Active Dental får du ett tryggt, personligt och professionellt bemötande.

Det är idag väldigt vanligt att människor känner rädsla och oro inför tandläkarbesöken. Detta är en av de främsta orsaken till att man undviker att regelbundet besöka tandläkaren, vilket i sin
tur kan leda till större problemen med tänderna som till slut blir i sämre skick och kräver mer omfattande behandlingar.

Med samtal i en lugn och hemtrevlig miljö hjälper vi dig att bli av med Din tandvårdsrädsla.
Alla behandlingar genomförs helt på dina villkor. Tillsammans pratar vi om vad du behöver för att våga eller orka fortsätta behandlingen.
Först när du är redo går vi vidare till nästa steg. Sakta men säkert bygger vi på så sätt upp en ömsesidig tillit som gör att vi kan hjälpa dig genom behandlingen.
Tillsammans sätter vi upp mål för hur du vill att din tandvård ska fungera i framtiden.
Om det behövs, finns även möjlighet att få hjälp från psykoterapeut.

Vidare kan vi vid behov arbeta med avslappningsövningar som hjälper dig att slappna av och andningsövningar för andningen.
Vi använder oss av lugnande samt ångestdämpande läkemedel endast vid behov.

Berätta gärna för oss om du känner dig orolig så vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Besök Active Dental